top of page

ONZE EXPERTISEGEBIEDEN

façades murs-rideaux bois

Bouw en renovatie in hout

Wij bieden een volledige of op maat gemaakte service voor uw houten projecten, van alle groottes en met alle architecturale en technische eisen: prefab frames, massief houten componenten (CLT-panelen, LVL, gelamineerd hout), houtsystemen (modulaire prefab-modules en gevels, paal-en-balkconstructies), terrassen en gevelbekledingen.

 

Of het nu gaat om een verhoging of een uitbreiding, in het kader van renovatie of nieuwbouw, zowel in de particuliere als de publieke sector.

Isolatie en luchtdichtheid

Isolatie aan de buiten en binnenkant, van uw muren of dak met isolatiematerialen en technieken die voldoen aan de eisen van uw project.

 

Met jarenlange ervaring past Rose's Natural Homes allerlei soorten isolatiematerialen toe met een perfecte luchtdichtheid; kwaliteit van een passiefhuis.

isolation bruxelles
Rose's Natural Homes

Studie en ontwerp

Rose’s Natural Homes past zich aan aan elk project, vanaf de offerte tot aan de uitvoeringsfase, en dit in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, de architect, het ingenieursbureau en andere vakmensen.

 

Al onze interventies worden onderworpen aan 3D-modellering en 2D-plannen, waarmee we de meeste onvoorziene omstandigheden kunnen anticiperen, samenhangende alternatieven kunnen voorstellen en de prefabricage kunnen uitvoeren.

bottom of page