top of page

Rose's Natural Homes, een bedrijf met veelzijdige expertise.

Na vele jaren gespecialiseerd te zijn geweest in luchtdichtheid (blowerdoortest, ...) en natuurlijke isolatiematerialen, heeft het bedrijf zijn expertise uitgebreid door zich te richten op de eigen structuur van woningen en gebouwen, altijd met de wens om op een andere manier te bouwen.

Vandaag de dag beheerst het bedrijf alle soorten houten bouw- en renovatieprojecten. Dit varieert van het toevoegen van een verhoging aan een huis tot het realiseren van prefab gevels voor een grootschalige renovatie van een gebouw, of zelfs het plaatsen van CLT-elementen voor de renovatie van een ziekenhuis in het stadscentrum. Onze projecten zijn dus divers, zowel qua technieken en gebruikte materialen als qua locatie, maar ze hebben allemaal één gemeenschappelijk kenmerk: het gebruik van hout.

À propos de Rose's Natural Homes
Rose's Natural Homes, een familiebedrijf

EEN FAMILIEBEDRIJF, OP MENSENMAAT

Het bedrijf Rose’s Natural Homes is ontstaan in 2007, voortkomend uit een gedeelde passie tussen vader en zoon: eco-bouw.

Naast de oprichters, Luc Rose en Charles Rose, maken nog drie andere familieleden deel uit van het avontuur. Een familiebedrijf dat sterke waarden uitdraagt zoals respect, solidariteit en loyaliteit. In totaal maken 8 personeelsleden en een twintigtal medewerkers op de bouwplaats deel uit van het team. Een kleinere structuur die ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpassingsvermogen biedt voor onze klanten.

personnel qualifié en ecoconstruction

GEKWALIFICEERD PERSONEEL

Onze medewerkers op de bouwplaats zijn al vele jaren deel van het team, en sommigen zelfs sinds de oprichting van het bedrijf.

 

Deze waardevolle loyaliteit heeft ons in staat gesteld een vertrouwensrelatie op te bouwen en voortdurende training aan te bieden. Een ware kracht die zich weerspiegelt in de kwaliteit van het werk op de bouwplaats.

expertise Rose's Natural Homes

EEN STERKE REPUTATIE IN DE SECTOR VAN DUURZAAM BOUWEN

réputation secteur ecoconstruction

EEN ERKENDE EXPERTISE EN FLEXIBILITEIT

Onze reputatie is op de bouwplaats gegroeid dankzij ons gekwalificeerde team en onze ongeëvenaarde flexibiliteit, mogelijk gemaakt door onze kleine structuur en veelzijdigheid.

Het bedrijf wordt regelmatig gevraagd om advies te geven over specifieke bouwsystemen, wat heeft geleid tot de oprichting van ons eigen studie-/tekenbureau. 

Wij waarderen gecertificeerd hout uit Europa (PEFC).

Onze teams beheersen alle houtskeletbouwsystemen en natuurlijke isolatiematerialen met een perfecte luchtdichtheid; kwaliteit van een passiefhuis. We bieden een volledige of op maat gemaakte service voor projecten van alle omvang en architecturale en technische eisen. 

Ons studiebureau stelt ons in staat om duurzame varianten voor te stellen aan onze klanten, die voldoen aan de meest veeleisende specificaties.

Onze partners

Rose's Natural Homes membre de Embuild
Rose's Natural Homes membre de Ligne Bois
PEFC belgique
CSTC belgique
Rothoblaas
isoproc
siga
Rose's Natural Homes membre de Ecobuild
isocell
cellulose iq3
bottom of page